Chtě nechtě stále ještě žijeme a pracujeme u nás na statku silně pod vlivem ročních období, přírodních rozmarů i pravidelných sezónních proměn, vůči nimž jsou často i moderní technické výdobytky bezbranné… A tak podzimní podivuhodnost postupně prodchnula všechny statkové kouty i zákoutí. Mnohé končí a nové teprve tiše a v skrytu klíčí, smrt v bezpočtu podob si podává ruku s životem ve vteřině, která se někdy táhne celé týdny. Celý uplynulý rok jsme pečovali a dávali – a teď nadešel čas sklízet plody (nejen ze sekce flóry) naší práce. Což je tedy vlastně taky práce, ale děláme ji pro vás, naše zákazníky a příznivce, a rádi V čistě prozaické a praktické rovině znamená výše řečené, že:
- už JEN DO PŮLI LISTOPADU BUDE PLATIT DOSAVADNÍ ŠÍŘE NABÍDKY SÝRŮ, neboť pak naše mlékonošky (nyní zodpovědně opečovávané kozlem Matesem) čeká zasloužená dlouhá dovolená, završená šťastným mateřstvím;
- sortiment jest obohacen o JEHNĚČÍ a KŮZLEČÍ MASO v podobě plec – kýta – žebra – hřbet – krk, vše mražené a s kostí;
- už zase máme MOŠT! – jablečný, pasterovaný, nefiltrovaný, v pětilitrových bag-in-boxech;
- vitamíny, minerály a dobrou náladu můžete doplnit také našimi DÝNĚMI (typy hokkaido a máslová);
- během listopadu se chystá i „lesobraní“ (čti: BUDE ZVĚŘINA), podrobnější informace přineseme ve zvláštním příspěvku.
Využijte tedy stále ještě vlídného počasí a přijďte mezi nás, ať si můžete něco chutného odnést!